Monday 26th of December
Potage du jour aux légumes Bio / Soep van de dag met Bio groenten
●●●
Plat du jour : Cuisse de lapin, sauce chasseur, lardons fumés et oignons grelot, sauté de légumes et pommes noisettes / Konijn met jagersaus, spekjes, uien, groenten en aardappelnootjes
●●●
Suggestion : Ravioles farcies aux cèpes, crème parfumée à la tartufata et parmesan / Ravioli gevuld met eekhoorntjesbrood, tartufatasaus en parmezaanse kaas
Tuesday 27th of December
Potage du jour aux légumes Bio / Soep van de dag met Bio groenten
●●●
Plat du jour : Dés de quorn, crème au curry rouge et lait de coco, wok de légumes et quinoa / Quornblokjes met curry- en kokossaus, wok van groenten en quinoa
●●●
Suggestion : Lasagne à la viande, mascarpone et parmesan, salade de roquette et balsamique / Lasagna met vlees, mascarpone, parmezaanse kaas, rucola en balsamicoazijn
Wednesday 28th of December
Potage du jour aux légumes Bio / Soep van de dag met Bio groenten
●●●
Plat du jour : Suprême de volaille au marsala, purée au parmesan et gratin de brocolis / Kip met marsalasaus, aardappelpuree met parmezaanse kaas en broccoligratin
●●●
Suggestion : Spirelli aux courgettes, fromage de chèvre, noix et tomates cerises / Spirelli met courgetten, geitenkaas, noten et kerstomaatjes
Thursday 29th of December
Potage du jour aux légumes Bio / Soep van de dag met Bio groenten
●●●
Plat du jour : Tarte aux légumes et mozzarella fumée, salade de jeunes pousses / Groententaartje met gerookte mozzarella met een gemengd slaatje
●●●
Suggestion : Filet de porc mariné aux épices, nouilles aux légumes et sauce teriyaki / Gemarineerde varkenfilet met kruiden, groentennoedels en teriyakisaus
Friday 30th of December
Potage du jour aux légumes Bio / Soep van de dag met Bio groenten
●●●
Plat du jour : Tataki d'espadon, riz jasmin, légumes et condiments Asiatiques / Tataki van zwaardvis, jasmijnrijst, groenten en Aziatische kruiden
●●●
Suggestion : Ragout de bœuf aux champignons des bois, risotto au pecorino et aux herbes fraîches / Stoofpot van rundvlees met wilde paddentsoelen en risotto met pecorinokaas en verse kruiden