Monday 26th of December
Potage du jour aux légumes Bio / Soep van de dag met Bio groenten
●●●
Plat du jour : Moussaka végétarienne, fêta, quorn, aubergine et salade d’herbes / Vegetarische moussaka met fetakaas, quorn, aubergine en salade met kruiden
●●●
Suggestion : Quesadillas à la viande hachée, cheddar, légumes, salsa et maïs grillé / Quesadilla met gehakt, cheddar, groenten, salsa en gegrilde mais
Tuesday 27th of December
Potage du jour aux légumes Bio / Soep van de dag met Bio groenten
●●●
Plat du jour : Cuisse de volaille confite aux olives et citrons confits, patates douces rôties et tagliatelles de légumes / Gekonfijte kippenbout met olijven, citroen, zoete aardappelen en groenten tagliatelli
●●●
Suggestion : Macaroni niçois au thon, olives, tomates séchées, câpres et parmesan / Macaroni pasta met tonijn, olie, zongedroogde tomaten, kappertjes en parmezaanse kaas
Wednesday 28th of December
Potage du jour aux légumes Bio / Soep van de dag met Bio groenten
●●●
Plat du jour : Gambas grillés à l’ail fumé, salade de légumes, quinoa et sauce coco-mangue / Gegrilde Gambas met gerookte look, wokgroenten, quinoa en kokos-mango saus
●●●
Suggestion : Focaccia à l’origan, tomates séchées, mozzarella fumée et coulis de tomates / Focaccia met oregano, zongedroogde tomaten, gerookte mozzarella en tomatensaus
Thursday 29th of December
Potage du jour aux légumes Bio / Soep van de dag met Bio groenten
●●●
Plat du jour : Filet de porc Tandoori, lentilles à l’indienne, brunoise de légumes et pain naan grillé / Varkensfilet met tandoorisaus, linzen met indiaanse specerijen, groentenblokjes en naan brood
●●●
Suggestion : Linguini “All Freddo”, pousses d’épinards, pecorino et tomates cerises / Linguini met all freddo saus, spinazie, pecorino kaas en kerstomaatjes
Friday 30th of December
Potage du jour aux légumes Bio / Soep van de dag met Bio groenten
●●●
Plat du jour : Steak d’espadon grillé, ratatouille de légumes du sud et riz sauvage façon pilaf / Gegrilde zwaardvisfilet met zuiderse ratatouille en wilde pilavrijst
●●●
Suggestion : Boulette de veau farcie au gouda, coulis de tomates et frites / Gevulde kalfsvleesboulet met goudakaas, tomatensaus en frieten