Art56 • 10-16/02/20

Monday 26th of December

Potage du jour aux légumes Bio / Soep van de dag met Bio groenten

●●●

Plat du jour : Steak, sauce béarnaise, frites & salade / Steak met bearnaisesaus, frietjes & een gemengd slaatje

●●●

Suggestion : Pâtes aux légumes frais & haché de poulet / Pasta met verse groentjes en kippengehakt




Tuesday 27th of December

Potage du jour aux légumes Bio / Soep van de dag met Bio groenten

●●●

Plat du jour : Blanquette de veau & riz / Kalfs blanquette met rijst

●●●

Suggestion : Tortillas & salade Espagnole / Tortilla’s met Spaanse salade




Wednesday 28th of December

Potage du jour aux légumes Bio / Soep van de dag met Bio groenten

●●●

Plat du jour : Paëlla

●●●

Suggestion : Lasagne Végé / Vegetarische lasagna




Thursday 29th of December

Potage du jour aux légumes Bio / Soep van de dag met Bio groenten

●●●

Plat du jour : Hachis parmentier aux poireaux / Gehaktschotel ‘parmentier’ met prei

●●●

Suggestion : Steak de thon grillé & sa salade niçoise / Gegrilde tonijnsteak geserveerd op een “Niçoise” slaatje




Friday 30th of December

Potage du jour aux légumes Bio / Soep van de dag met Bio groenten

●●●

Plat du jour : Poisson du jour, blé Ebly & ratatouille / Vis van de dag met ebly & ratatouille

●●●

Suggestion : Choucroute du Chef & purée / Zuurkool van de chef met aardappelpurée