Geweldige mensen

DIT IS ONS GREEN KITCHEN TEAM!

We zijn uiteraard erg trots op ons team. We besteden evenveel zorg aan het zoeken van de juiste mensen voor ons team als aan de selectie van onze ingrediënten en leveranciers. We bieden onze medewerkers uitvoerige ondersteuning, geven hen opleidingskansen en zorgen ervoor dat ze zich concentreren op het bereiden van heerlijk voedsel. Het gaat niet om ons, het gaat helemaal over u.

Culinaire discipline

Onze chef-koks zijn goed opgeleide professionals met sterke culinaire vaardigheden. Ze begrijpen de waarde van gezonde voeding voor het menselijk lichaam en ze bereiden uw voeding elke dag met veel liefde. Elke week stellen ze een menu samen dat niet alleen gezond is, maar ook zeer voedzaam en lekker.

We zijn altijd op zoek naar de laatste trends op het gebied van voeding en we houden ervan om een aantal innovatieve strepen op onze menu’s te hebben. Onze keukens zijn uitgerust volgens de hoogste normen. Elke locatie heeft zijn eigen flair en zijn eigen sfeer en we vinden ze allemaal geweldig.

Staff member cutting freshly baked bread for the salad bar
Staff member preparing a plate for a guest
Staff member preparing nuts seeds and dry fruits for salad bar

slakunstenaars

We zijn in het bijzonder trots op de artiesten van onze salad bar die een ongelooflijke motivatie aan de dag leggen. Ze verwerken dagelijks kilo’s verse groenten afkomstig van onze vertrouwde landbouwers. Zodra alles in plakjes en blokjes gesneden is, begint de echte magie. Kommen boordevol natuurlijke kleuren en een ruime keuze waardoor iedereen zijn of haar perfecte salade kan vinden.

Wij verzorgen een feest voor zowel de ogen als de maag – want hoewel smaak, geur en zicht verschillend zijn, is het bewezen dat het visuele een rol speelt bij de perceptie van smaken en geuren. De motivatie van onze medewerkers draait helemaal rond de magie op uw bord.

Staff member smiling at clients
Beautiful salad bar packed with lots of good healthy food
Beautiful interior of the Belliard lunch restaurant

Food Heroes

Hierbij Green Kitchen noemen we onze chef-koks en voedselartiesten Food Heroes. Vastberaden en gepassioneerd bereiden ze perfecte maaltijden voor ons, elke dag opnieuw. We krijgen alleen maar complimenten van onze klanten over de uitmuntende keuze en veelzijdigheid van onze menu’s.

Wij richten ons volledig op het verrijken van de verse producten die we dagelijks in ontvangst nemen. Onze chef-koks timmeren aan de weg naar evenwicht door gezonde voeding en fleuren uw lunchpauze op met een glimlach.

Staff member preparing the spoons for the salad bar
A plentiful stuffed salad bar with fresh vegetables
Chef Michel and his salad bar artist preparing food for the clients

Magic makers

Onze medewerkers zijn erg hartelijk. We houden ervan de hele dag door te babbelen en we genieten van onze dagelijkse voedingsfotowedstrijd. We halen plezier uit de dagelijkse uitdaging en het bereiden van seizoensgebonden maaltijden. De magie gebeurt wanneer foodies aan het werk worden gezet met allerhande gezonde ingrediënten en wanneer ze hun eigen menu’s kunnen maken.

Wij zijn milieubewust en staan voor een gezonde levensstijl; we zijn steeds op zoek naar manieren om dit te weerspiegelen in onze restaurants en in ons werk.

Fresh homemade broccoli quiche
Tomato mozzarella plate with fresh basil and olive oil
Salad bar restaurant with a rooftop terrace on Avenue Louise

Lunch designers

Elke dag vanaf 6 uur ’s ochtends werken onze bezige bijtjes aan broodjes, wraps, rolls, bagels, boterhammen en sandwiches in ons Green Kitchen Atelier. En dan hebben we het nog niet over de salades, business lunches en groenteschotels die u online kunt bestellen.

Ze koken kilo’s pasta, grillen spek, bakken alle brood en mengen de koude salades. Zodra alles bereid en klaar is, wordt het verpakt, in de Green-bestelwagen geladen en vertrekt het naar de bestemming! In de drukke ochtenden vinden ze steeds de tijd om al zingend en dansend de ingrediënten te gaan zoeken in het Atelier. Wij houden van de sfeer in ons Atelier.

Business lunch boxes waiting to be filled
Salat bowls waiting to be topped with clients compositions
Sandwiches being prepared for filling

Laten we het over ons hebben!

Heeft u vragen over ons? Laat het ons weten….We willen graag meer weten over u en wat u vindt van ons team en de mogelijkheden van ons eten…..