WAT WE DOEN

LEVERING VAN LUNCHES

Elke ochtend bereiden we huisgemaakte broodjes, salades, groenten, wraps, warme maaltijden en nog veel meer in ons Atelier. Zodra de bestellingen klaar zijn, kunnen ze rechtstreeks geleverd worden in uw bedrijf. Bij belangrijke vergaderingen horen heerlijke en gezonde business lunches, allemaal verpakt in milieuvriendelijke houten kisten.

Bestel uw gezonde lunch online vóór 10.15 uur en wij leveren uw lunch op uw kantoor vóór 12.30 uur. Bestel uw gezonde Business Lunch online vóór 16.00 uur de dag ervoor en wij leveren uw lunch de volgende dag vóór 12.30 uur.

Evenementen & Catering

EVENEMENTEN & GASTVRIJHEID
Wij verzorgen uw evenementen, van ontbijten tot zittende lunches, vergaderpauzes en avondrecepties — Wij bieden u de perfecte combinatie van gezonde voeding en stijl. Ons menu omvat een ruim assortiment van specialiteiten van onze chef-kok, Belgische en internationale gerechten.

Onze ingrediënten zijn afkomstig van lokale producenten en worden speciaal voor u in onze keuken klaargemaakt. Ook als u speciale voedingsbehoeften hebt – glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch, veganistisch … -, kunt u bij ons terecht.

LUNCHRESTAURANTS

Wij bieden een ruime waaier aan lunchconcepten op maat van uw behoeften. Of u nu op zoek bent naar een allesomvattend lunchrestaurant of een eenvoudig lunchcafé, Green Kitchen heeft alles in huis voor u. De voorbije jaren hebben we veel uiteenlopende restaurants opgestart.

Elk restaurant is afgestemd op de behoeften van de klant en kan rekenen op professionele chef-koks, barista’s en dienstpersoneel. Als u graag een van onze restaurants in uw gebouw zou willen hebben, klik dan hier om contact met ons op te nemen.

Coffee Corner

Bent u op zoek naar een in-house koffieservice? Wij kunnen een coffee corner creëren in uw bedrijf, op maat van uw behoeften. Ons koffieconcept ‘Groundhouse’ is ontwikkeld met het oog op uiteenlopende werkomgevingen, van een volledige koffiebar-ervaring met barista tot hoogstaande geautomatiseerde dienstverlening en alles daartussenin.

We hebben smaaktests gedaan en werden daarbij steeds als nummer één gekozen. We organiseren graag een degustatie voor u!

Laten we het over zaken hebben!

Wij houden ervan om verse en gezonde voeding te bereiden voor u en uw collega’s. Onze zakelijke oplossingen worden op maat gemaakt voor elk bedrijf waarmee we werken. Neem contact op met ons om uw ideeën te bespreken — wij kunnen goed luisteren.